Italian Restaurant

GESCHIEDENIS LEUK OM TE WETEN...

Cafetaria Lunchroom Emmy is in 1982 van start gegaan in Slagharen. Destijds was het nog een kleine snackbar, inmiddels is er een behoorlijke ruimte ontstaan en mogen we het een cafetaria/lunchroom noemen.

Extra openingsdagen

Rond de feestdagen zijn we extra dagen open:

  • Maandag 23 december 2019
  • Maandag 30 december 2019

Ook dan verwelkomen we u graag!

 

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht door de moeder van de huidige mede-eigenaar Hans Schlepers en twee zussen van Hans. Eén van die zussen heet Emmy, naar wie de cafetaria vernoemd is.

M’n moeder stond bij de Kamer van Koophandel en moest een naam bedenken voor de inschrijving. Die had ze nog niet. Ter plekke kwam ze met de naam van mijn zus Emmy. Het is een makkelijk in het gehoor liggende naam, die ook goed ligt bij de kinderen. Dat is voor een bedrijf als het onze zeker van belang.

In 1994 heeft Hans, samen met zijn echtgenote Sandra, het bedrijf overgenomen.

Op 8 april 2009 is, na een grondige verbouwing, Lunchroom Emmy heropend. De keuken is behoorlijk groter geworden, het complete interieur is vervangen en straalt nu wat meer luxe uit. De lunchroom komt nu echt tot zijn recht! Zie de foto’s hieronder voor een impressie. We hebben natuurlijk liever dat u zelf een kijkje komt nemen!